Myfinance.nl: persoonlijk, online boekhoudprogramma

Een online boekhoudprogramma voor ZZP’ers, wanneer ik vertel over de opdracht voor Myfinance krijg ik meestal de volgende reactie. “Die zijn er toch heel veel?!” en “Wat doe je dan precies voor hen?”. Laat ik eens wat verder ingaan op deze opdracht en uitleggen waarom ik toch echt geloof in dit product. En met mij inmiddels vele anderen…

Myfinance logo
Icon in de zomer

Ambassadeurs

Het is een startup, maar in korte tijd heeft Myfinance vele enthousiaste ambassadeurs om zich heen verzameld. “Zodra je kennismaakt met het programma ben je direct verkocht” niet mijn woorden, maar die van de ambassadeurs. Nou zijn ze bij Myfinance alleen te bescheiden om met deze lovende woorden iets te doen. Een beetje Fierce Marketing kan dus geen kwaad.

Blogging & social media

Ik heb leuke telefoongesprekken met ambassadeurs en experts die ik uitwerk in een blog. Door deze regelmatig te plaatsen blijft Myfinance.nl altijd up-to-date (SEO-bonuspunten). Een persoonlijke referentie met foto én linkjes naar de profielen van deze ambassadeur zorgt voor een groei in vertrouwen. Tijdens deze interviews hoor ik elke keer weer iets nieuws waar ZZP’ers tegenaan zijn gelopen. Dit verwerk ik tot kennisblogs, waar de kennis van Myfinance, maar vaak ook externe experts wordt benut om alle ZZP’ers verder te helpen. Deze content delen wij via Social Media, zodat de ambassadeurs het weer met hun eigen netwerk kunnen delen en wij zo een groter bereik realiseren. De ZZP’er is perfect te bereiken via Social Media zoals LinkedIn en Instagram en ook hier hebben wij persoonlijk contact.

Nu snap je vast waarom ik zo graag met deze klant samenwerk toch?

 

 

Een persoonlijk programma, dat kan!

Het online boekhoudprogramma Myfinance is ontworpen door een stel jonge, enthousiaste professionals. Met hart en ziel bouwen zij continu aan een programma wat helemaal voldoet aan de wettelijke eisen, de regels van de Belastingdienst en vooral: wat super gebruiksvriendelijk is voor de (vaak) ZZP’er die er mee moet werken. Zij gaan de concurrentiestrijd met de grote jongens vol overtuiging aan, want achter het product is waar zij staan. Bij Myfinance heb je weliswaar alle gemakken van online, maar krijg je ook gewoon nog iemand aan de telefoon als je er even niet uitkomt met dat ingewikkelde boekhouden. Ze staan bijna dag- en nacht voor je klaar en snappen als geen ander hoe stressvol het kan zijn.

 

#blogging #socialmediamarketing #wordpress

Maartje Krijnen

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen?